Studio Pippi

Een luisterend oor, een scherp oog, een heldere blik en wapperende handjes. Als multidisciplinaire studio maak ik het unieke verhaal achter jouw bedrijf, organisatie of maatschappelijk onderwerp zichtbaar. Of het nu gaat om het versterken van je merk, creëren van content, opvallend printwerk of het oplossen van een communicatievraagstuk, ik ga graag aan de slag zodat je een blijvende indruk maakt.

Tijdens mijn studie mediavormgeving (Sint Lucas) en de bachelor Audiovisual Design (HKU) legde ik de basis. Sinds 2013 werk ik aan diverse media- en designprojecten. Merken die creativiteit, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel hebben staan laten mijn hart sneller kloppen, maar ik voel ook een sterke affiniteit met sociale organisaties die zich bezig houden met ambacht en vakmanschap. Daarnaast draag ik graag bij aan het overbrengen van de boodschap van belangrijke initiatieven.

Ik heb o.a. gewerkt voor:

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, TextielMuseum/TextielLab, Van ‘t Lindenhoutmuseum, Cor Unum, Piet Hein Eek, DKTRS, BICnl, Plenda, Hartendief, Tonone, IXXI, Social Label, GetVoting en Van Osch Films.